söndag 29 mars 2009

Kockmasters Perfect Paprika Surprise

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Potatis, ett gäng.
Fläskkotletter, två.
Paprika, röd.
Smör, smör.
Vitlökspeppar, massor.
Grillkrydda, en klase.
Ketchup, det röda guldet.

Börja med att skala potatisen och lägg ner den i kastrullen med kokande vatten, som du förberett av ren vana. Potatis tar, tro det eller ej, ännu längre tid på sig än ris. Så under tiden kan du göra något vettigt, eller bara driva runt i köket. Efter en stund så kan du börja förbereda köttet och paprikan. Köttet skärs i 2x2x4cm stora bitar och fettet skärs bort. Du kommer få tillräckligt med fett i potatismoset. Får du inte tillräckligt med fett i potatismoset så har du gjort fel. När köttet har skurits till perfektion så kryddas det med lite färsk grillkrydda. Lägg i köttet i stekpannan och plocka fram paprikan.

Detta kommer bli en utmaning värdig namnet. För att skära paprikan på detta Kockmasterpatenterade sätt så krävs Kockmaster apprentice-nivå 3, vilket uppnås genom en insättning på 10 000 kr till Kockmasters Swizz bank account. Insättning kan göras från alla bankkontor, förutom säffles. Kontonummer behöver du inte oroa dig över, de vet vem Kockmaster är.

När inbetalningen skett så kommer du känna the holy ghost of Kockmaster strömma genom dig och alla dina problem kommer vara ur världen. Speciellt problemet med paprikan. Kniven kommer gå av sig själv och innan du kan säga "jag vill uppnå nivå 4!" så kommer paprikan stå framför dig, perfekt skuren till perfekt perfektion.

Vid detta laget bör potatisen vara färdigkokt. Häll av vattnet och ta fram din Masher. När du nu tittar i kylskåpet kan det hända att du inser att du inte har någon mjölk hemma. Då går det bra att använda vatten. Ta en rejäl gaffel med smör, masha ner och krydda. Till sist så hälls köttet ner i potatismoset och allt blandas.

Ställ nu din paprika på tallriken och lyft extreemt försiktigt av locket. Fyll nu bottendelen till bredden plus lite till med köttpotatismoset och applicera sedan locket ovanpå, även här väldigt försiktigt.

Avsluta genom att göra en ketchupring runt detta, detta, detta under.


Louvren avundas Kockmasters mage.

lördag 28 mars 2009

Kockmasters Pyttipanna Peanut

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Pyttipanna, billig.
Jordnötter, salta.
Vitlökspeppar, lagom.
Grillkrydda, ju billigare pyttipanna, desto mer.
Ketchup, det röda guldet.

Så har dagen kommit då din kyl återigen är fylld med mat. Inte så mycket som du hade önskat kanske, men är man fattig så är man. För att hålla uppe moralen hela månaden ska vi idag lägga en bra grund, genom att laga en riktig festmåltid av de finaste råvaror man tänkas kan.

Många skulle dra sig för att köpa det billigaste märket av pyttipannan, av flera anledningar, men det beror oftast (alltid) på bristande kunskap. Denna kunskap stavas Grillkrydda. Grillkrydda är en växt som växer i klasar i Borneos djungler och skördas av vilda elefanter. Grillkryddan är även den enda kryddan som stärker immunförsvaret och ger starka ben. Som om inte detta vore nog så gör den även den billigaste pyttipanna ätbar.

Maten ja:
Börja med att hälla i olja, som du själv har köpt, i stekpannan. När det är dags så häller du i pyttipannan i stekpannan och kryddar, som om det var det enda du kunde. Krydda inte på de andra plattorna bara, men om du gör det, gör inte om misstaget med diskborsten. Efter en stund så kan du hälla i jordnötterna och trolla fram en leverpastej-knäckebrödsmacka, sen är det bara att lägga upp. Avsluta med att föra ketchupflaskan över maten med en virvlande gestik. Med lite tur så kan du få det att se ut exakt som Kockmasters.


Skönt att vara rik igen...

fredag 27 mars 2009

Kockmasters Pasta de la majs

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Pasta, valfritt antal.
Kött, nej.
Majs
, ja.
Krossade tomater, två burkar.
Vitlökspeppar, mer än någonsin.

Ah, den 27:e. Du har varit rik som ett troll i två dagar, men ändå inte orkat pallra dig till affären för att köpa ny mat. De senaste dagarna har du lyckats få i dig mat på andra sätt, men nu står du i ditt tomma kök och ropar förtvivlat: Kockmaster! Kockmaster! Och som den riddare han är, så uppenbarar han sig och gör vatten till vin, kvistar till pasta och fisk till majs.
Med ordspråket less is more mot strupen, ger Kockmaster er:

Kockmasters Pasta de la majs

Detta kan verka som ett väldigt simpelt recept, men det är just i enkelheten som storheten ligger. Börja med att koka upp spaghettin. När spaghettin nästan är klar så häller du i tomaterna i din andra kastrull tillsammans med majsen och pepprar som in i helvete.

Så enkelt, men ändå så briljant.

Ett viktigt komplement till denna saga är påskgodis. Det är ju praktiskt taget påsk och var människa bör ha chokladägg i närheten. Just i detta fallet så rekommenderar Kockmaster att man äter ett ägg mellan var 5:e tugga för att påminna sig om att man befinner sig på jorden och inte hamnar i trans av Pasta de la majs' ambrosiska förträfflighet.


Grekiska gudar ansåg sig inte värdiga att ens titta på detta skönhetens altare.

tisdag 24 mars 2009

Kockmasters Chicken Brownie

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ris, hundratals.
Kyckling, tre filéer.
Brunsås
, brun.
Mango
, chutney.
Vitlökspeppar, lagom.
Grillkrydda, massor.
Soya, det svarta guldet.
  • Alla plattor på perfekt värme, hela tiden.
Ah, den 24:e. Dagen innan kassan fylls på igen. Du har de senaste tre veckorna levt på en budget som får existensminimum att verka som [insert random fyndig bloggare-formulering]. De kommande dagarna kommer du traditionsenligt göra slut på den största delen av dina studiemedel/din lön på skit, för att återigen överleva resten av månaden på ren viljestyrka. Därför skall vi idag fira denna livsstil, genom att blanda ihop det sista vi har kvar i frysen och skapa Kockmasters Chicken Brownie.

Vid det här laget så har du antagligen lärt dig att ris tar ett tag på sig. Om inte så tar vi det igen: Ris tar ett tag på sig, så börja med att sätta riset på plattan. Ungefär samtidigt så är det ett utmärkt tillfälle att värma upp de frysta kycklingfilébitarna i micron. När detta är gjort så skärs kycklingen i lagom tjocka skivor och bombarderas med soya, vitlökspeppar och grillkrydda. Gotta till det riktigt ordentligt, men försök att inte hålla i kniven denna gången. Om du absolut måste, så håll i rätt ända i alla fall.

När kycklingen är tillgottad så slängs denna ner i stekpannan, som nu är inoljad med olja, tillsammans med lite mango chutney. På tredje plattan kommer nu brunsåsen att lagas. Till brunsåsen behöver du brunsås och en visp. När du är färdig med såsen och kycklingen ser färdig ut så är det bara att slänga ner kycklingen i såsen och lägga upp.

Men ingen 24:e-fest utan efterrätt. Idag ska vi laga Kockmasters Delikata Bollar.

Kockmasters Delikata Bollar, 6st:
Ikea, ett.
Bror som behöver ny säng, en.
12kr
, eller bror.

Lämna inget kvar. Det kommer göra ont imorrn, men då är du rik, så du kan ju alltid försöka köpa bort smärtan på något sätt.


Den perfekta rätten: vadsomhelst + kokosbollar.

måndag 23 mars 2009

Kockmasters Springroll Spökboll

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ris, hundratals.
Vårrullar, med kött i.
Morot
, en ganska smal.
Vitlöksklyftor, två st, inlagda.
Hamburgerdressing, lite.
Soya, det svarta guldet.
  • Alla plattor och ugnar på max, nästan hela tiden.
Idag skall vi laga Kockmasters Springroll Spökboll. Vi kommer på ena sidan ha Team Ris och på andra sidan Team Vårrullar. Som mittlinje använder vi en förhållandevis smal morot. Två domare i form av hamburgerdressing. Spökbollarna får representeras av vitlöksklyftor och kämparnas svett kommer idag symboliseras av soya. Som vi ser så är Team Vårrullar, med bägge spökbollarna i sin ägo i överläge, trots ohyggliga öppna sår över kroppen. Team ris är å andra sidan väldigt många. Spänningen är olidlig.

Men först till själva maten:

Det första du gör är att sätta på ugnen på önskad värme. Förbered därefter vårrullarna genom att lägga dem på en plåt. Om så önskas kan riset nu läggas i kastrullen tillsammans med vattnet en stund innan det sätts på kokning. Detta, eller något helt annat, kan leda till att riset blir lite torrare än vanligt. Förmodligen något helt annat. Hur som helst, när ugnen är varm nog att få sig ett par vårrullar så sätts samtidigt riset på plattan. Om Kockmasternivå har uppnåtts så kommer riset börja koka samtidigt som vårrullarna har varit inne i fem minuter, vilket kommer leda till att risets koktid 15 min kommer vara över samtidigt som vårrullarnas ugnstid 20 min. Detta kommer vara en njutning i 15 minuter, men vårrullarna kan komma visa sig fortfarande vara ljumma vid den tiden. Men 15 minuter njutning är bättre än 15 minuter ångest över bristen på den extrema multi-tasking-begåvning som krävs för att hantera både ris-tid och vårrulls-tid.

När båda delar av denna helhet är varma nog så kan upplägget påbörjas på tidigare förklarat sätt.


Kockmaster vann.

lördag 21 mars 2009

Kockmasters Bandspaghetti aux laxerie

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Bandspaghetti-bollar, 9 st.
Krossade tomater, en frpckning.
Lax
, två såna käcka portionsbitar.
Mango, Chutney.
Cashewnötter, de som är kvar.
Apelsin
, en halv.
Vitlökspeppar, lagom.
  • Alla plattor på max, nästan hela tiden.
Det första du gör är att koka upp vatten och värma upp lite olja i stekpannan. Om din egna är slut så har säkert din granne lite. Det är bara att ta. Om din granne är galen så får du lite vardagsspänning på köpet.

Medans dessa substanser får upp värmen så är det hög tid att börja förbereda laxen. Skär bitarna i lagom små bitar och vitlökspeppra tills du skäms. Tag därefter apelsinen och skär i två halvor. Krama ut juicen ur den ena halvan på laxbitarna, antingen med ena handen, eller mellan ländryggsmusklerna som du tränade på gymmet i förrgår och MAXADE MASKINEN 136KG AAAARGHHH!!!!!!11
Apelsinjuicen kommer knappt märkas i slutresultatet, men det vet du inte än så krama på för allt du är värd. Det ser ut som att du har koll då, om inte annat, och det är det viktiga.
När du lägger i laxbitarna i stekpannan så kommer de av nån anledning bli väldigt varma. Lite varmare än förra gången du gjorde lax i alla fall. Det kan vara för att du envisas med att maxa plattorna hela tiden. Så ta Kockmasters råd och sänk värmen på lax-plattan innan du bränner maten.

Samtidigt som du började steka laxen så hällde du i tomaterna i din andra kastrull och rörde i två gafflar mango chutney. Mest för att det var det enda du hade i kylen, förutom kaviar, men kaviar i pastasås är liite 2008.

När laxen inte riktigt är färdistekt så häller du ner den i tomatsåsen och vitlökspepprar lite till. Sist av allt så tappar du i de sista cashewnötterna.

Som upplägg idag ska vi göra det klassiska "såsen ovanpå pastan-upplägget" patenterat av Kockmaster. Mattransporter till Afrika med detta upplägg har konfiskerats av EU för att hedra detta patent och ligger nu och ruttnar i ett lager i Bryssel.


Afrikanska barn svälter med glädje, för att detta konstverk inte ska få plagieras.

onsdag 18 mars 2009

Kockmasters Fullkornspasta med dött djur v2

Kockmaster har fått mycket beröm från både vänner och mindre begåvade kockar runtom i världen för hur Kockmasters Fullkornspasta med dött djur inte bara mättar magen och själen, utan även ger ett snudd på himmelskt visuellt intryck. Vissa har gått så långt att de kallat den för en matens Mona Lisa. Och utan att vara alltför blygsam så måste Kockmaster nog hålla med. Det kan vara det vackraste som någonsin legat på en tallrik.

Idag ska Kockmaster, för att visa på sin överlägsenhet i köket, visa hur man genom att ändra på ett par ingredienser får ett snarlikt recept.

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Fullkornspaghetti, 700-1000 st.
Krossade tomater, en frpckning.
Hamburgare, tre st á 90 gr.
Oliver (Kalamata), ett gäng.
Mango, Chutney.
Cashewnötter, lagom.
Vitlöksklyfta, inlagd.
Vitlökspeppar, en jäkla massa.
  • Alla plattor på max, hela tiden.
  • Nåde den nedrans slusk som vågar sig på att använda alternativa ingredienser och på så sätt skapar ett snarlikt recept.
Det första du gör är att koka upp vatten och kasta i pastan. Därefter värmer du de frysta hamburgarna i micron en stund, på max ja. Skär sedan varje hamburgare i exakt sex till åtta delar och placera dessa i stekpannan som nu är oljad och varm. Hacka därefter upp dina oliver och din vitlöksklyfta och strö sedan hacket mellan köttbitarna i pannan. När detta är gjort så är det dags att öppna upp tomaterna. När förpackningen är öppnad så rörs två skedar mango chutney ner i tomaterna innan alltihop hälls ner i stekpannan. Kronologin i ingredienseringsprocessen är av yttersta vikt för att rätt smakresultat ska uppnås. Detta är inget att ta lättvindligt på, Kockmaster vet vad han gör.

När tomaterna är nere i pannan så kommer det börja skvätta rätt rejält, men eftersom tomater blir varma snabbt så kan plattan stängas ganska snart, så det är bara att stå ut en stund till!

Det sista vi gör är att sprinkla på nötterna i såsen, sedan är det bara att lägga upp!


Om ändå all mat kunde vara såhär vacker?

söndag 15 mars 2009

Kockmasters Indian Delight

En god vän till Kockmaster ringde Kockmaster tidigare idag för att prisa hans vackra kökskonst som han nyligen börjat dela med sig av här. Trots den djupa insikten om sin oöverträffade grandiositet i kökets värld så är inte Kockmaster den som tackar nej till lite smicker och bekräftelse. Men det var inte allt Kockmasters vän hade på hjärtat. Han har tydligen problem med sin rumskamrat som är fruktansvärt dålig på att laga indisk mat, men ändå envisas med att göra det, till boendets stora förtret. Därför skall jag idag laga Kockmasters patenterade Indian Delight, så att Kockmasters vän åtminstonde kan vara glad över att hans vän kan åtnjuta god indisk mat.


Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ris, sjukt många.
Kyckling, två lår.
Nötter
, Cashew.
Morot, jättestor.
Mango, chutney.
Curry, massor.
Banan, shivad.
Soya, ett par skvättar.
Matlagningsgrädde, 3dl.
  • Alla plattor på max, hela tiden. Riset kommer bli en utmaning, då det med fördel kokas på låg värme. Men vad kan man göra...
Börja med att värma på riset. Ris tar ju ett tag på sig, så det kommer bli lite dötid här i början då du kan diska ur alla gamla matlådor som du egentligen borde ha diskat ur för ett par dagar sen.

När riset satts igång så kan du börja slita loss köttet från kycklinglåren. Förmodligen så har du köpt färdiglagad kyckling och inte rå, vilket kommer kännas bra när du råkar skära dig i fingret med kniven som du av nån anledning håller i eggen medan du ger dig på kycklingen. Att bli blodsbroder med en kyckling kan ju verka som ett trevligt eftermiddagsnöje, men det kan faktiskt leda till både AIDS och skengraviditet.

När kycklingen är delad i lagom små bitar så slängs dessa i en oljad stekpanna. Börja nu att skiva bananen i perfekt stora skivor. När kycklingen ser välstekt ut och det känns som att det ryker förfärligt mycket så kan det kanske kännas frestande att sänka värmen något, men det blir inget med det. Däremot så är det nu dags att lägga i bananskivorna. Därefter så hälls matlagningsgrädden i och färgas med soyan, en klick mango chutney åker i och slutligen så spetsas denna fruktansvärt orginella samling ingredienser med ett gäng cashewnötter samt indiens nationalfrukt curry.

Vid det här laget borde riset vara färdigt, om du har fuskat med rattarna d.v.s. Har du maxat, som en riktig skogshuggarman så får du förmodligen äta eld och kol till kycklingröran.

Med all mat färdig så kan du börja själva upplägget. Idag skall vi göra ett porträtt av den indiske elitbowlaren Mahatma Ghandi.

Börja med att forma riset till två dricksglasformade högar med hjälp av tankekraft.
Fördela sedan kycklingröran över ett munformat område.
Fäst till sist moroten i mitten av tallriken med hjälp av gravitationen.
Om detta upplägg görs perfekt så kommer ajna-chakrat att uppstå av sig självt. Om inte detta sker så behöver du inte misströsta, alla kan inte vara Kockmasters. Hämta ketchupen.


Skrämmande likt.

fredag 13 mars 2009

Kockmasters Djurfria ärtsoppa

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ärtsoppa, en tub.
Oliver (Kalamata), ett par.
Majs, en burk.
Morot, jättestor.
Macka, på tok för gammal.
Jordnötssmör, lite för mycket.
Senap, en sked.
  • Alla plattor på max, hela tiden. Du kommer bara använda en, men det kan vara skönt med lite extra värme såhär när vintern kommer tillbaka och bitchslap:ar oss med sin snö.

Ah, fredag. After work-bufféns dag. Men inte för dig, för knappt halva månaden har gått och med drygt 200 spänn kvar på kontot så gäller det att ransonera. Tur att Kockmaster finns här för att guida dig genom din kyl och hjälpa dig slänga ihop en riktig orgie i smaker.

Det första du gör är att klämma ut din djurfria ärtsoppa i kastrullen och hälla på en skvätt vatten. Med plattan på max så gäller det att röra ordentligt. Mellan röromgångarna så ska tillbehören förberedas. Bara ärtsoppa är ju inte mycket för världen om man ska växa och bli stor. Därför ska vi som side dish idag göra en macka med skamligt mycket jordnötssmör på. Storhet garanteras inom månader om man gör detta recept varje dag och byter ut alla ingredienser förutom jordnötssmöret, med jordnötssmör.

Egentligen har du inga mackor kvar, men om du letar längst in i skafferiet så hittar du säkert en bit som verkligen borde vara grön, om man ska tro på bäst före datumet, men som av nån anledning inte är det.

Applicera jordnötssmöret på mackan och garnera med jättemoroten. Glöm inte att röra om i ärtsoppan!

Nu till salladen. Öppna majsburken och lägg på ett par oliver ovanpå majsen. Voilà! Ett upplägg värdigt Nobelmiddagen.

Lägg upp ärtsoppan och skeda i lite senap, så är du redo att åka!

Ja, nu blir det ju bara ärtsoppa i lunchlådan till imorrn, men med den tjockismackan du just gjorde så behöver du nog inte oroa dig för svält direkt.

torsdag 12 mars 2009

Kockmasters Fullkornspasta med dött djur

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Vän, en st.
Fullkornspaghetti, 700-1000 st.
Krossade tomater, två burkar.
Köttfärsjärpar, sju st.
Oliver (Kalamata), ett gäng.
Majs, en burk.
Lök, en st.
Tomat, två st.
Vitlökspeppar, en jäkla massa.
  • Alla plattor på max, hela tiden.
  • Nåde den jäveln som vågar sig på att använda alternativa ingredienser.
Det du gör först är att du hittar en vän. Har du ingen så rekommenderar jag inte detta receptet, eftersom du denna gång kommer stå med tre portioner mat. Och att laga mat för tre när man inte har några vänner är ju bara förjävla sorgligt. Och tänk inte ens på att göra två matlådor.

När du har vännen på plats så kan själva matlagningen börja. Eftersom ni idag använder er av fullkornspaghetti så behöver ni mer koktid än med färskpastan. Därför börjar ni med att koka upp vattnet och kasta i spaghettin. Värm samtidigt upp lite olja i stekpannan. När ni har hackat löken och tomaten så applicerar ni dessa i stekpannan tillsammans med på gränsern till för mycket vitlökspeppar. Viktigt är att få med kärnorna och allt gojs i tomaten, för det bränner fast i stekpannan, vilket ger matlagningen den där edge:en ni alltid har letat efter.

Innan ni gjorde allt föregående så lade ni in de frysta järparna i micron på max effekt i fem minuter. Ingen annan effekt är att rekommendera. En eller två järpar kan komma att skrumpna ihop och bli stenhårda, men det är ett pris värt att betala för att undvika mesnivåerna Defrost-600 W.

Medan grönsakerna ligger och gottar till sig i stekpannan så tar ni er andra kastrull och häller i de krossade tomaterna. Järparna mosas därefter med en gaffel och hälls i tomatsåsen. Förmodligen är pastan mer eller mindre klar vid det här laget så häll av den. Kom ihåg att äggklockor är för mesar och löpare. Bättre äta halvtaskig mat än att skämma ut sig inför sin vän med såna meserier. Om du som inte har några vänner av nån anledning fortsatt att läsa så kan Kockmaster se åt andra hållet när du ställer klockan.

Nu till den gamla vanliga proceduren: Allt i stekpannan åker ner i tomatkastrullen tillsammans med hejdlösa mängder vitlökspeppar och ett gäng oliver. Lägg upp på tallrikar och kasta på majsen!

Som sagt så har du ju nu tre portioner vilket kan mätta både dig, din vän och dessutom ge dig en lunchlåda. Om du vänlösa människa nu ändå har lagat denna rätt, så får vi hoppas att du är hungrig, för du äter för två idag. Bon Aparte!

Apelsin må innehålla mycket C-vitamin, men det fräter även sönder tänderna, åtminstonde Kockmasters. Men som garnering skadar det aldrig!

tisdag 10 mars 2009

Kockmasters Pasta med dött djur

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Färskpasta, 250 gr.
Krossade tomater, en burk.
Bacon, ett paket.
Oliver (Kalamata), ett gäng.
Majs, en burk.
Vitlökspeppar, fan vet jag, tills det ordnat sig.
  • Alla plattor på max, hela tiden.
  • Nåde den jäveln som vågar sig på att använda alternativa ingredienser.
Det du gör först är att du hackar oliverna och steker dem i lite olja, mest för att det luktar svingott och dina grannar kommer tro att du vet vad du håller på med/har upptäckt Kockmaster. Hur som helst, fett med cred är oundvikligt.

När du märker att ingen av grannarna bryr sig så kan du slänga i baconen. Jag har efter mycket baconstekning kommit fram till att fem är den optimala mängden delar som bacon kan skäras i. Färre delar är inte helt o-optimalt det heller, men fler är rent ut sagt idiotiskt. Hur som helst, det viktiga är att en gris har dött.

Efter detta är det inte så jävla märkvärdigt faktiskt. Du har förhoppningsvis förstått att färskpasta måste kokas och satt på vatten. Använd inte den minsta kastrullen du hittar, för färskpasta har en tendens att koka över lite mer än vanlig pasta. Och en vattenfylld spis kan visa sig vara svårstädad.

Samtidigt som du lägger i pastan i det kokande vattnet så häller du de krossade tomaterna i en annan kastrull. Har du bara två plattor så får du fan skaffa en till. För det skvätter nåt ohyggligt när man häller i krossade tomater i en stekpanna med på gränsen till brinnande olja i. Så, häll därefter i baconen och oliverna i tomatkastrullen tillsammans med vitlökspepparn och börja diska stekpannan och alla annan skit du använt. Om det tog 2-3 minuter att diska så är pastan färdig nu.

Nu är det bara att lägga upp och kasta på majsen. Om du inte redan märkt det så står du nu med två portioner. Känner du nån som är hungrig så är det antagligen rätt person att ringa. Annars har du en lunchlåda till imorrn. Eller, om du är en dryg jävla brat så kan du ju spotta på den andra portionen och kasta den medans du sprayar ut en flaska champagne och ler det drygaste jävla leendet du bara kan.


Nu, till uppstädningsdelen. Kockmaster blir alltid trött av att äta och brukar således städa upp i köket innan feeding frenzyn börjar. Inte så värst rock n' roll, men vem fan gillar rock n' roll?
Eftersom du kokade pastan i en för liten kastrull så har du nu mer vatten på spisen än den klarar av att förånga. Använd inte papper när du ska torka upp vattnet. Pappret bränner fast på spisen ... har jag hört. Och försök för guds skull inte diska bort det fastbrända pappret med diskborsten, för den smälter, vilket nästan tar ut cred:en du nyss fått av grannarna. Om du bor i korridor d.v.s. Bor du själv så kan du göra vad fan du vill.

Ja, vad kan man säga. Nu står du där som en jävla idiot med en smält diskborste och en spis som ser åt helvete ut. Jag skulle föreslå att du går och äter nån annanstans. Bon Appétit!


Krydda gärna med en banan.