onsdag 16 september 2009

Kockmasters Pasta +köttfärssås +oliver -köttfärssås


Spaghetti, c:s 250st.
Köttfärssås, kött.
Sweet chili-sås, för mycket.
Oliver, för många.


Med ett saldo på 0kr och lite mer än en vecka kvar till nästa krispaket så är det käckt att ha lite matlådor kvar i kylen från senaste storkoket. Tag därför fram lådan med köttfärssås ur kylen och applicera på arbetsbänken.

Innan vi återlagar köttfärssåsen så skall vi koka oss lite spaghetti. Koka därför upp vatten och vänta. När vattnet har börjat koka och saltet och spaghettin har åkt i så tar vi oss an köttfärssåsen. Häll i köttfärssåsen i en djup tallrik och placera den i micron.

När spaghettin är mer eller mindre färdig så sätts micron igång och ungefär en minut senare exploderar tallriken. Torka därför ur micron och släng glasskärvorna i ett gammalt flingpaket.

Nu borde spaghettin vara färdig, så häll av nämnda spaghetti i ditt durkslag och applicera dem därefter i en ny tallrik. Häll nu på rikligt med sweet chili-sås, tillräckligt för att kompensera köttfärssåsbortfallet. Toppa med ett gäng oliver.


En riktig delikatess, endast överträffad i förträfflighet
av Kockmasters Kulpåse. Lämnar en med en känsla
av att ingenting saknas en.