För att lyfta vegetarianismens matvärld till en ny dimension, likt halvfabrikatianismen lyfts tidigare, kommer Kockmaster idag att laga en sparsmakad påskmåltid, till minne av Kockmasters lidande, då han för två millennium sedan, som så många gånger tidigare, led Kockmartyrdöden efter att ha upplyst massorna om möjligheten att maxa, vilket tidigare var en lyx endast förbehållen de rikaste. Denna inspirerande historia kommer från eposet The Passion of the Kockmaster, som Mel Gibson ville, men inte ansåg sig värdig att filmatisera.
Vi lagar därför denna rätt, inte bara till minne av Kockmaster, utan även som tröst till Mel, vars uteblivna inkomster från den presumtiva blockbustersuccén The Passion of the Kockmaster 3D är så ofattbart enorma att det inte går att föreställa sig utan att ha 3D-glasögon på sig.
Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Bröd, Kockmasterkroppen.
Mandelsmör, proteinrikt.
Sockerärtor, Psirika.
Påskgodis, det som blev över.
Vi lagar idag det bröd som Kockmaster bjöd sina lärjungar på under sista måltiden, trots att de upprepde gånger hade bett honom laga Kockmasters Crêpes Campfire Peanuts.
Tag ditt bröd och placera i mitten på din tallrik och bred rikligt med smör på. Efter smör har applicerats så tas det färdigförberedda mandelsmöret fram och trycks på mackan, eftersom det inte går att breda, eftersom du hade för lite kokosfett i de malda mandlarna, eftersom du värmde kokosfettet i ett glas på spisen, vilket sprack, vilket gjorde att det blev för lite kokosfett kvar för att uppnå bredbar konsistens till din mandelmängd, och eftersom du inte tänkte på det och bara tog mindre mald mandel till den mindre mängden kokosfett. Tänk på det nästa gång.
Tag därefter dina sockerärtor och forma en Protossnexus på mackan.
Toppa med en av de där godisarna som du undrar varför du egentligen köpte till påskägget.
En Taru Kockmaster!
Prisa Gud! Kockmaster är återuppstånden!
SvaraRaderaI want an hatchery!
SvaraRadera