måndag 10 augusti 2009

Kockmasters Crazy worm noodle surprise

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Fiskbiffar, ett gäng.
Nudlar, billiga som fan, smakar som fan.
Morot, tårtbitad.
Sweet chilisås, börja svettas-mycket.

Idag skall vi laga mat igen. Planen var till en början att värma en av de 10 lunchlådor du gjorde sist, men uppenbarligen så har du redan förbrukat allihopa. Så ta därför ut de frysta fiskbiffarna, som du snyltade samtidigt som laxen, ur frysen och släng in dem i micron på full effekt.

Till fisken skall vi göra jättebilliga nudlar. Det är inga vanliga nudlar, som vid föregående matlagning, utan det är tunna saker som bara skall ligga i blöt i antingen kallt eller varmt vatten för att bli färdiga. Detta ger dig två val: Antingen mesar du med maxningen och sparar tid, eller så MAXAR DU SKITEN UR VATTNET! Kompromiss är lösningen på ditt problem. Koka upp vattnet. Nudlarna skall nu ligga i vattnet i två minuter. En och en halv blir lagom.
Det finns en viss risk att detta kommer resultera i att nudlarna smakar skit, men det gör inget, time Is the essence. Curry är också the essence, kasta därför på lite curry medan nudlarna suger åt sig vattnet.

När nudlarna är halvdana så hälls vattnet av. Tag nu fram en morot och hacka i olika stora delar och häll i kastrullen. Häll nu ner väldigt mycket sweet chilisås i ormgropen för att åtminstone få Lite smak på det hela.



...what have I done?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar