måndag 27 april 2009

Kockmasters Kvällsmacka Banana

Så var Kockmaster tillbaka från ondskans näste i öst. Kontentan av denna kulinariska resa är att Mordor inte har kebab värd namnet, helt saknar vettig kebabsås och att en av dess många backslickade orcher snodde Kockmasters tredagars-SL-kort som Kockmaster helt medvetet lade vid en fontän i en kvart medans han tog en promenad till tunnelbanan och tillbaka igen...

Allt som allt så ger Kockmaster Mordor en Kockmasterstjärna av fem. Staden klarar sig från förnedringen att bli helt utan stärnor, endast tack vare den fruktansvärt sexiga jetin som serverade rostbiff på Restaurang Antonina på Kungsholmen.

För att rena vår själ efter denna smutsiga resa så ska vi idag göra en renande kvällsmacka.

Vi behöver:
Knäckebröd, halv.
Smör, smör.
Ost, ett par skivor.
Banan, skivad.
Curry, indien.

Börja med att laga Kockmasters pyttipanna peanut till middag, så att du blir hungrig igen en stund senare. Tag därefter upp en halv knäckebrödskaka och smöra. På mackan skall vi idag ha osten du lånade när du lagade Kockmasters Crepes Campfire Peanut, som du av någon anledning inte lämnat tillbaka än. Ovanpå osten så skivas bananen och därefter ges mackan en indisk touch med hjälp av curryn. Mackan kan köras i ugnen, men det rekommenderas inte.


Kvällsmat för upplysta

4 kommentarer:

  1. Vad är det för eländestyg du presenterar rätterna på? Tycker att du ska göra en Paprika Surprise Pasta med mycket tomatpurre, olja och inte minst oanade mängder paprikapulver så det aldrig med mänsklig uppfunnen kraft går att få rent eländestyget igen.

    SvaraRadera
  2. Sedärja, dylika smörgåsar brukade jag göra till nattmacka för ett par år sen, innan jag blev för fattig för att ha råd med exotiska frukter som banan och knäckebröd. Tack för nostalgitrippen!

    SvaraRadera
  3. Nu är inte vi här i bandet helt säkra, men vi har pratat om detta över en kaffe och vi är nästan säkra på att knäckebröd inte är en exotisk frukt. Att det är en frukt vet ju alla, men dock föga exotisk.

    SvaraRadera
  4. Kockmaster är en exotisk frukt.

    SvaraRadera