onsdag 29 april 2009

Kockmasters Sushi v3

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Spaghetti, jättemånga fler än fem.
Fisk, pinne.
Ketchup, den röda soyan.
Ris, hell no!

Kockmaster har inte kunnat uppdatera på ett tag för han har varit på matlagningsturné i Japan och tillhandahållit en hedersmedalj av den nystartade Japanska sushiföreningen som skapades kort efter att Kockmasters Sushi lades upp på internet, vilket fick miljontals människor att ge upp sina VD-positioner och astronaut-jobb för att sadla om till sushi-kockar och försöka uppnå samma perfektion i sin sushi-tillagning som Kockmaster.

Kockmaster bjöd inte bara Japanerna på sin närvaro, utan han presenterade även sin Kockmasters Sushi v2 vilket fick horder av japanska affärsmän i skolflickeuniformer att storma det tempel som byggts till Kockmasters ära. Efter detta så flögs Kockmaster till säkerhet i Italien där han under djup meditation fick en idé, så magnifik att han var tvungen att åka hem till fylke för att sätta den i verket.

Denna idé, som kommer göra Kockmasters Sushi till nationalrätt även i Italien kallar Kockmaster för Kockmasters Sushi v3.

Tag en kastrull med kokande vatten och applicera spaghettin en åt gången. För att spaghettin ska bli formbar så ska vi låta den stå ett tag när den är klar. Sätt därför på ugnen ungefär nu och för strax därefter in din fiskpinne på en plåt. När spaghettin är färdigkokad så pressas den ner i valfri muggformad form och ställs åt sidan. Tag nu din bengaliska extratallrik och förse med ketchup, Italiens och alla studenters nationalsås. Tag därefter din huvudtallrik och placera spaghettimuggen i mitten, upp och ner. Innan muggen lyfts så skall fisken tas ut från ugnen. Tag därför ut fisken från ugnen och börja förbered dig mentalt för det sedvanliga sushiupplägget.
Lyft försiktigt på muggen och krafsa ut spaghettin som fastnat däri. Placera därefter fiskpinnen på din perfekta muggformade spaghettiskapelse och hugg in. Om du har gjort rätt så kommer spaghettin kollapsa inom kort.


Berlusconi har redan börjat fylla i sin avskedsansökan,
för att kunna sadla om till sushi-kock.

2 kommentarer:

  1. hahahahAHAHAHAh!!! Fyfan vad äckligt!

    PS. väntar med spänning på att du ska göra laga zabaione

    Z-P

    SvaraRadera