Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ris, massor.
Schnizel, en.
Soya, den svarta hingsten.
- Alla plattor på max, hela tiden, speciellt ugnen.
Om allt går som planerat så sätts som sagt schizeln in i ugnen när riset är färdigt. Viktigt för alla nyblivna sushikockar runtom i världen är att förstå denna delen av receptet. Schnizeln skall tillagas innan den placeras på riset. Rå schnizel på ris blir ingen glad av. Kockmaster kan förstå rå fisk-varianten, man sparar ju väldigt mycket tid, men i schnizel-varianten så kan jag verkligen inte rekommendera samma tidssparande. Laga därför schnizeln länge och väl. Timern kommer av någon underlig anledning stängas av även vid denna schnizel-tillagning, men denna gång har du inte ork att bry dig, så ut med schnizeln.
Tag nu fram din bengaliska tallrik och placera på bänken. Fyll därefter en mugg med ris och låt den stå en stund. Vänd muggen upp och ner på tallriken och lyft sedan varsamt upp den och skåda ditt ristorn. Krön slutligen rishögen med schnizeln.
Sushirestauranger världen över kommer när
som helst börja servera rå schnizel-sushi.
fotar du din mat i soffan? :O
SvaraRaderaSchnitzelsushi är fanimig din nya höjdpunkt! Tack Kockmaster för att du upplyser oss i massorna!
SvaraRadera