lördag 21 mars 2009

Kockmasters Bandspaghetti aux laxerie

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Bandspaghetti-bollar, 9 st.
Krossade tomater, en frpckning.
Lax
, två såna käcka portionsbitar.
Mango, Chutney.
Cashewnötter, de som är kvar.
Apelsin
, en halv.
Vitlökspeppar, lagom.
  • Alla plattor på max, nästan hela tiden.
Det första du gör är att koka upp vatten och värma upp lite olja i stekpannan. Om din egna är slut så har säkert din granne lite. Det är bara att ta. Om din granne är galen så får du lite vardagsspänning på köpet.

Medans dessa substanser får upp värmen så är det hög tid att börja förbereda laxen. Skär bitarna i lagom små bitar och vitlökspeppra tills du skäms. Tag därefter apelsinen och skär i två halvor. Krama ut juicen ur den ena halvan på laxbitarna, antingen med ena handen, eller mellan ländryggsmusklerna som du tränade på gymmet i förrgår och MAXADE MASKINEN 136KG AAAARGHHH!!!!!!11
Apelsinjuicen kommer knappt märkas i slutresultatet, men det vet du inte än så krama på för allt du är värd. Det ser ut som att du har koll då, om inte annat, och det är det viktiga.
När du lägger i laxbitarna i stekpannan så kommer de av nån anledning bli väldigt varma. Lite varmare än förra gången du gjorde lax i alla fall. Det kan vara för att du envisas med att maxa plattorna hela tiden. Så ta Kockmasters råd och sänk värmen på lax-plattan innan du bränner maten.

Samtidigt som du började steka laxen så hällde du i tomaterna i din andra kastrull och rörde i två gafflar mango chutney. Mest för att det var det enda du hade i kylen, förutom kaviar, men kaviar i pastasås är liite 2008.

När laxen inte riktigt är färdistekt så häller du ner den i tomatsåsen och vitlökspepprar lite till. Sist av allt så tappar du i de sista cashewnötterna.

Som upplägg idag ska vi göra det klassiska "såsen ovanpå pastan-upplägget" patenterat av Kockmaster. Mattransporter till Afrika med detta upplägg har konfiskerats av EU för att hedra detta patent och ligger nu och ruttnar i ett lager i Bryssel.


Afrikanska barn svälter med glädje, för att detta konstverk inte ska få plagieras.

1 kommentar: