tisdag 10 mars 2009

Kockmasters Pasta med dött djur

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Färskpasta, 250 gr.
Krossade tomater, en burk.
Bacon, ett paket.
Oliver (Kalamata), ett gäng.
Majs, en burk.
Vitlökspeppar, fan vet jag, tills det ordnat sig.
  • Alla plattor på max, hela tiden.
  • Nåde den jäveln som vågar sig på att använda alternativa ingredienser.
Det du gör först är att du hackar oliverna och steker dem i lite olja, mest för att det luktar svingott och dina grannar kommer tro att du vet vad du håller på med/har upptäckt Kockmaster. Hur som helst, fett med cred är oundvikligt.

När du märker att ingen av grannarna bryr sig så kan du slänga i baconen. Jag har efter mycket baconstekning kommit fram till att fem är den optimala mängden delar som bacon kan skäras i. Färre delar är inte helt o-optimalt det heller, men fler är rent ut sagt idiotiskt. Hur som helst, det viktiga är att en gris har dött.

Efter detta är det inte så jävla märkvärdigt faktiskt. Du har förhoppningsvis förstått att färskpasta måste kokas och satt på vatten. Använd inte den minsta kastrullen du hittar, för färskpasta har en tendens att koka över lite mer än vanlig pasta. Och en vattenfylld spis kan visa sig vara svårstädad.

Samtidigt som du lägger i pastan i det kokande vattnet så häller du de krossade tomaterna i en annan kastrull. Har du bara två plattor så får du fan skaffa en till. För det skvätter nåt ohyggligt när man häller i krossade tomater i en stekpanna med på gränsen till brinnande olja i. Så, häll därefter i baconen och oliverna i tomatkastrullen tillsammans med vitlökspepparn och börja diska stekpannan och alla annan skit du använt. Om det tog 2-3 minuter att diska så är pastan färdig nu.

Nu är det bara att lägga upp och kasta på majsen. Om du inte redan märkt det så står du nu med två portioner. Känner du nån som är hungrig så är det antagligen rätt person att ringa. Annars har du en lunchlåda till imorrn. Eller, om du är en dryg jävla brat så kan du ju spotta på den andra portionen och kasta den medans du sprayar ut en flaska champagne och ler det drygaste jävla leendet du bara kan.


Nu, till uppstädningsdelen. Kockmaster blir alltid trött av att äta och brukar således städa upp i köket innan feeding frenzyn börjar. Inte så värst rock n' roll, men vem fan gillar rock n' roll?
Eftersom du kokade pastan i en för liten kastrull så har du nu mer vatten på spisen än den klarar av att förånga. Använd inte papper när du ska torka upp vattnet. Pappret bränner fast på spisen ... har jag hört. Och försök för guds skull inte diska bort det fastbrända pappret med diskborsten, för den smälter, vilket nästan tar ut cred:en du nyss fått av grannarna. Om du bor i korridor d.v.s. Bor du själv så kan du göra vad fan du vill.

Ja, vad kan man säga. Nu står du där som en jävla idiot med en smält diskborste och en spis som ser åt helvete ut. Jag skulle föreslå att du går och äter nån annanstans. Bon Appétit!


Krydda gärna med en banan.

1 kommentar:

  1. vi älskar alla kockmaster. ärad vare kockmaster. halleluja.

    SvaraRadera