tisdag 24 mars 2009

Kockmasters Chicken Brownie

Dagens rätt kräver följande ingredienser:
Ris, hundratals.
Kyckling, tre filéer.
Brunsås
, brun.
Mango
, chutney.
Vitlökspeppar, lagom.
Grillkrydda, massor.
Soya, det svarta guldet.
  • Alla plattor på perfekt värme, hela tiden.
Ah, den 24:e. Dagen innan kassan fylls på igen. Du har de senaste tre veckorna levt på en budget som får existensminimum att verka som [insert random fyndig bloggare-formulering]. De kommande dagarna kommer du traditionsenligt göra slut på den största delen av dina studiemedel/din lön på skit, för att återigen överleva resten av månaden på ren viljestyrka. Därför skall vi idag fira denna livsstil, genom att blanda ihop det sista vi har kvar i frysen och skapa Kockmasters Chicken Brownie.

Vid det här laget så har du antagligen lärt dig att ris tar ett tag på sig. Om inte så tar vi det igen: Ris tar ett tag på sig, så börja med att sätta riset på plattan. Ungefär samtidigt så är det ett utmärkt tillfälle att värma upp de frysta kycklingfilébitarna i micron. När detta är gjort så skärs kycklingen i lagom tjocka skivor och bombarderas med soya, vitlökspeppar och grillkrydda. Gotta till det riktigt ordentligt, men försök att inte hålla i kniven denna gången. Om du absolut måste, så håll i rätt ända i alla fall.

När kycklingen är tillgottad så slängs denna ner i stekpannan, som nu är inoljad med olja, tillsammans med lite mango chutney. På tredje plattan kommer nu brunsåsen att lagas. Till brunsåsen behöver du brunsås och en visp. När du är färdig med såsen och kycklingen ser färdig ut så är det bara att slänga ner kycklingen i såsen och lägga upp.

Men ingen 24:e-fest utan efterrätt. Idag ska vi laga Kockmasters Delikata Bollar.

Kockmasters Delikata Bollar, 6st:
Ikea, ett.
Bror som behöver ny säng, en.
12kr
, eller bror.

Lämna inget kvar. Det kommer göra ont imorrn, men då är du rik, så du kan ju alltid försöka köpa bort smärtan på något sätt.


Den perfekta rätten: vadsomhelst + kokosbollar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar